Mas Fuselles - turisme rural
Turisme rural familiar
Turisme rural familiar
mida del text   -a    +a
Es troba a:
Tota La Masia

Lloguer de tota la Masia.
La Masia tan sols es lloga sensera entre semana i en temporada baixa, els caps de semana i la temporada d'estiu del 20 de juny al 11 de setembre es lloga per habitaciones y no s'accepten grups de de més de 5 habitacions.
La Masia es lloga per habitacions, i s'ofereixen els serveis de neteja de les habitacions, esmorzar i sopar per a tots els hostes. Generalment aquestes habitacions estan ocupades per diferents famílies, però hi ha la possibilitat de llogar la Masia tota sencera per un grup de famílies, o per una trobada familiar .....
En aquests cas es pot optar per diferents possibilitats:
1.- Lloguer de tota la Masia, amb els serveis que s'ofereixen habitualment, neteja de les habitacions, esmorzar i sopar. En cas d'ocupar les 8 habitacions els preus són els que trobareu a la nostra web, en cas de no ocupar totes les habitacions però voler reservar tota la Masia s'ha de sol.licitar un pressupost. aquesta opció tan sols és posible entre semana i en temporada baixa.
2.- Lloguer de tota la Masia tan sols amb el servei de neteja i amb dret a cuina. En aquest cas s'ha de demanar pressupost d'acord amb les persones allotjades. Si s'opta per aquesta modalitat amb dret a cuina, la Masia no prestarà els serveis d'esmorzar ni de sopar, i no és possible fer les dues coses, dret a cuina per dinar i els serveis d'esmorzar i sopar.
Aquesta modalitat tan sols és possible entre setmana de la temporada baixa.
3.- Lloguer de tota la Masia per una nit. L'estada mínima al Mas Fuselles és de 2 nits, però en cas d'ocupar tota la casa, i voler tan sols una nit ens podeu sol.licitar pressuposT.
Aquesta modalitat tan sols és possible entre setmana de la temporada baixa.
4.- Lloguer de tota la Masia, per un dia, sense allotjament. S'ha de demanar pressupost.
Aquesta modalitat és possible entre setmana de la temporada baixa.
Es poden concertar visites a la granja i totes les altres activitats de la Masia.
Està especialment dirigida a grups escolars, reunions d'empresa, xerrades, conferències.....


La Caseta de Fusta

LA CASETA DE FUSTA
La Caseta de Fusta és una gran sala de 125 m2, amb cuina (no utilitzable pels hostes) i lavabo.
Disposa de TV, DVD, connexió a Internet, cuina, nevera, servei de begudes, cafetera, pantalla de projeccions, microones, calefacció, aire condicionat, taules i cadires i zona de sofà. La fem servir com a sala polivalent, per esmorzar, sopar i com a sala de jocs.
Des de la caseta de fusta podeu accedir a una terrassa amb unes magnífiques vistes, on podreu veure les vaques pasturant en els prats, els camps de cereals i les zones boscoses.

Mas Fuselles, s/n - Pujals dels Pagesos - 17844 - Cornellà del Terri - Girona
Telf: 649 90 46 46 - inici - Contacte - Mapa web - Política de privacitat - Avís legal