Mas Fuselles - turisme rural
Turisme rural familiar
Turisme rural familiar
mida del text   -a    +a
Es troba a:
Piscina 12X6
Piscina 12X6

La Masia disposa d'un espai destinat a piscina, és un espai amb gespa i arbres fruiters, totalment tancat per als més petits. Dins d'aquesta zona hi trobem la piscina, de 12 x 6 metres, la dutxa exterior, el bany, el vestidor per canviar-se, una zona d'ombra amb gandules de fusta, tauletes i espai de joc.
Dins la piscina hi trobem la piscina infantil de 2 x 2 metres i 45 cm. de fondària.
És obligatori dutxar-se abans d'entrar a la piscina i no és permès jugar a futbol en l'espai de piscina. Els nens han d'estar en tot moment controlats per un adult responsable.
A banyar-se!

Cap de setmana d'activitats infantils

Cap de setmana d’activitats infantils al Mas Fuselles. Tot els caps de setmana els dediquem a la mainada, amb les següents activitats: Arribada el divendres, soparem a la Masia i anirem a dormir aviat ja que ens espera un dissabte ple d’activitats. A les 9 a esmorzar per agafar forces, tot seguit, cap a les 10, anirem a la granja a fer la visita guiada, en acabat cap a les 11, passejada amb el buggi pel circuit i per acabar petit tast d’escalada. Tot seguit podreu jugar en el parc infantil, tirar-vos per la tirolina, entrar al laberint, fer les proves medievals, fer el joc de les casetes del arbres o un partit de futbol. Abans de sopar, de 6 a 2/4 de 8 escoltarem contes infantils, ballarem, cantarem o farem manualitats. I en acabat de sopar anirem a buscar els follets que habiten al bosc del Mas Fuselles, cal portar llanterna, i cap a dormir. El diumenge al matí joc lliure...

Mas Fuselles, s/n - Pujals dels Pagesos - 17844 - Cornellà del Terri - Girona
Telf: 649 90 46 46 - inici - Contacte - Mapa web - Política de privacitat - Avís legal