Mas Fuselles - turisme rural
Turisme rural familiar
Turisme rural familiar
mida del text   -a    +a
Es troba a:
Rocòdrom
Rocòdrom

Petit tast d'escalada.
A la paret lateral de la Masia, s'hi troba el rocòdrom.
Activitat pensada per a nens de 7 a 14 anys.
Durada de l'activitat 15 minuts, nivell fàcil.
Tots els nens durant l'activitat han d'estar acompanyats d'un adult responsable.
El rocòdrom de 9 metres d'altura sobre paret de pedra, es troba situat a la façana lateral de la masia.
En Joan, ens ensenyarà a posar la corda de seguretat, l'arnès, el casc, i ens ensenyarà la posició i els moviments bàsics per fer l'ascensió fins la teulada, llavors en posició de ràpel, en Joan ens ajudarà a baixar la paret.
Activitat divertida pensada per la mainada, on faran un primer tast a l'escalada.
No és necessària cap condició física ni experiència prèvia, una bona climatologia es indispensable per poder fer l'activitat.
Bona sort.

Cap de setmana d'activitats infantils

Cap de setmana d’activitats infantils al Mas Fuselles. Tot els caps de setmana els dediquem a la mainada, amb les següents activitats: Arribada el divendres, soparem a la Masia i anirem a dormir aviat ja que ens espera un dissabte ple d’activitats. A les 9 a esmorzar per agafar forces, tot seguit, cap a les 10, anirem a la granja a fer la visita guiada, en acabat cap a les 11, passejada amb el buggi pel circuit i per acabar petit tast d’escalada. Tot seguit podreu jugar en el parc infantil, tirar-vos per la tirolina, entrar al laberint, fer les proves medievals, fer el joc de les casetes del arbres o un partit de futbol. Abans de sopar, de 6 a 2/4 de 8 escoltarem contes infantils, ballarem, cantarem o farem manualitats. I en acabat de sopar anirem a buscar els follets que habiten al bosc del Mas Fuselles, cal portar llanterna, i cap a dormir. El diumenge al matí joc lliure...

Mas Fuselles, s/n - Pujals dels Pagesos - 17844 - Cornellà del Terri - Girona
Telf: 649 90 46 46 - inici - Contacte - Mapa web - Política de privacitat - Avís legal